Canon a lansat o mască pentru conversații confidențiale.

Compania Canon a prezentat masca MD-100-GY Privacy Talk, care va permite să ascundeți conversațiile personale de urechile indiscrete. Baza dispozitivului este un material fonoabsorbant, completat cu căști, microfon și chiar un ventilator.


Compania afirmă că la crearea MD-100-GY Privacy Talk s-a folosit un material acustic special împreună cu un canal sonor în formă de labirint, care absoarbe sunetul înainte ca acesta să părăsească limita măștii, reducând astfel volumul vorbirii cu 20 dB.

Dar nu numai vocea este protejată, ci și auzul. Mască are integrate căști care vă permit să ascultați interlocutorul fără probleme. De asemenea, mască are un microfon care captează doar vocea voastră, eliminând zgomotele de fundal. Un alt microfon este folosit pentru a anula zgomotul produs de ventilatorul măștii, care va asigura o temperatură plăcută sub mască.

Printre altele, MD-100-GY Privacy Talk este compatibilă cu PC-uri și smartphone-uri, putând fi conectată prin cablu USB Type-C sau wireless prin Bluetooth 5.2. Bateria măștii are o capacitate de 3 ore de utilizare continuă fără ventilator și se încarcă în 1,5 ore.

Masca are dimensiuni compacte de 66 x 104 x 69 mm la o greutate de 106 grame și va fi pusă în vânzare la sfârșitul lunii aprilie a acestui an, la prețul de 157$.

Trimiteți un comentariu

Mai nouă Mai veche