Nuwa Pen - stiloul inteligent care transformă tot ce scrii în format digital

Start-up-ul olandez „Nuwa” se pregătește să lanseze un stilou inteligent, capabil să digitalizeze tot ce scrii pe hârtie. Manuscrisele sunt salvate în aplicația proprie, unde le poți organiza, distribui sau integra cu alte programe.


Stiloul „Nuwa Pen”  are 28 de grame și folosește un sistem integrat de camere mici, senzori de mișcare și algoritmi care detectează și înregistrează tot ce scrii pe hârtie, păstrând totul în format digital. Odată ce conținutul este digitalizat, utilizatorul poate beneficia de funcția de notițe îmbunătățite, care seamănă cu un asistent personal ce îți oferă sugestii și te ajută să îți planifici activitățile. Această funcție se integrează cu peste 50 de aplicații populare, cum ar fi Google Drive, Trello sau Evernote.

Multe stilouri inteligente similare funcționează doar pe ecrane sau sisteme de introducere digitală, în timp ce Nuwa promite compatibilitate cu toate tipurile de hârtie, iar dispozitivul folosește cartușe de cerneală obișnuite.

De altfel, start-up-ul a atras recent fonduri în valoare de 1,5 milioane de euro, ceea ce confirmă potențialul său mare. Prețul unui stilou inteligent „Nuwa Pen” este de 329 de euro, livrările vor începe în martie 2024.

Trimiteți un comentariu

Mai nouă Mai veche