Cel mai epic test de rezistență: Un iPhone a supraviețuit după o cădere de la aproximativ 5 km înălțime

O situație neobișnuită a avut loc pe 5 ianuarie, când un avion al companiei Alaska Airlines a fost nevoit să aterizeze de urgență pe aeroportul din Portland, după ce s-a defectat în plin zbor. Este vorba despre un Boeing 737 Max 9, care a suferit o ruptură în fuzelaj la o înălțime de circa 5 km, determinând pierderea unei părți din bagajele pasagerilor. Din fericire, nimeni dintre cei 177 de oameni aflați la bord nu a fost rănit și au fost preluați de autorități la sosire. Un fapt curios este că pe rețeaua X a apărut un post de la cineva care susține că a găsit un iPhone care ar fi căzut din avionul respectiv.

Un utilizator pe nume Seanathan Bates a împărtășit pe contul său o imagine cu un iPhone. El a declarat că a găsit dispozitivul pe marginea unei șosele în timp ce se plimba pe Barnes Road. Autorul a menționat că telefonul era în stare de funcționare, avea bateria la 50% și era setat pe modul avion. Pe ecran se putea vedea un bilet electronic pentru preluarea bagajelor pentru un zbor al Alaska Airlines, care a fost la un pas de a se transforma într-o catastrofă aeriană. Bazându-se pe aceste indicii, Bates a presupus că iPhone-ul a căzut din avionul cu pricina și a rezistat unei căderi de la o altitudine de aproximativ 5 km.

Din fotografia postată nu s-a putut stabili despre ce model este vorba, însă ar putea fi iPhone 14 Pro sau iPhone 15 Pro. După ce a descoperit smartphone-ul, Bates a contactat operatorul Consiliului Național pentru Siguranța Transporturilor din SUA, care i-a spus că acesta este al doilea telefon găsit după incidentul recent. De la publicare, postarea lui Bates a strâns câteva milioane de vizualizări și zeci de mii de aprecieri.

Trimiteți un comentariu

Mai nouă Mai veche