Un start-up german transformă mașinile cu motor cu ardere internă în mașini electrice

 

Sursa: www.e-r3volt.com

e-REVOLT este un start-up din Germania care a dezvoltat o tehnologie proprie care permite transformarea mașinilor tradiționale pe benzină sau motorină în mașini complet electrice într-un timp foarte scurt. Zeci de modele sunt deja compatibile cu posibilitatea de electrificare.

O alternativă ecologică și economică pentru posesorii de mașini pe benzină sau motorină este conversia lor în mașini electrice. Acesta este serviciul pe care îl oferă e-Revolt, o companie care transformă vehiculele tradiționale în vehicule cu zero emisii. Inginerii de la e-Revolt afirmă că, în medie, conversia durează aproximativ o zi. Procesul constă în două etape principale: înlocuirea motorului cu combustie internă cu o baterie electrică de ultimă generație și modernizarea sistemului electronic al mașinii, adăugând un sistem avansat de informare și divertisment. Bateria instalată de e-Revolt are o autonomie de 250-300 de kilometri, iar prețul conversiei variază între 11.000 și 15.000 de Euro, în funcție de modelul mașinii. 

Până acum, e-Revolt a convertit 42 de modele diferite de mașini, printre care se numără Volkswagen Golf și Polo, Audi A3 și Seat Leon.

Trimiteți un comentariu

Mai nouă Mai veche