Un spectacol impresionant de drone, cu tematica de Crăciun, a doborât două recorduri mondiale Guinness

Sky Elements, (care a obținut anterior alte trei recorduri mondiale Guinness pentru spectacole masive de lumini cu drone) a reușit să obțină încă două recorduri din spectacolul de Crăciun, organizat pe 17 decembrie în North Richland Hills, Texas, SUA. Primul record, „Cel mai mare personaj fictiv realizat cu multirotori sau drone”, a fost pentru imaginea uriașă a „Spărgătorului de nuci”. Între timp, imaginea cu pomul de Crăciun le-a adus recordul pentru „Cea mai mare imagine aeriană realizat cu multirotori sau drone”. Ambele recorduri au fost stabilite cu ajutorul a 1.500 de drone, realizând astfel cel mai mare spectacol de lumini cu drone vreodată înregistrat.

Dronele au fost lansate de pe stadionul de fotbal Birdville FACC, unde o mulțime înregistrată s-a adunat să privească spectacolul din parcare. Potrivit Dallas Observer, show-ul de lumini a fost însoțit de o coloană sonoră care putea fi ascultată prin reglarea unui post de radio local. Pe acest fundal muzical, dronele au luat diferite poziții pentru a forma diverse figuri de sărbătoare pe cer, inclusiv un Moș Crăciun, un spărgător de nuci, o fetiță cu cadouri și un imens brad de Crăciun.

Facem spectacole mari de drone în fiecare an, dar ele sunt întotdeauna speciale pentru noi” a declarat Preston Ward, pilotul șef al Sky Elements, într-un interviu acordat pentru Dallas Observer, menționând că le place să stabilească recorduri, dar le place și să împărtășească bucuria prin intermediul spectacolelor organizate.

Evenimentul a avut un impact pozitiv atât asupra participanților, cât și asupra comunității, prin combinarea spectacolului de lumini cu o acțiune umanitară. Grație generozității celor prezenți, orașul North Richland Hills a colectat în jur de 800 de jucării care vor fi oferite copiilor nevoiași de Crăciun.

Trimiteți un comentariu

Mai nouă Mai veche