Rockstar a prezentat primul trailer pentru GTA VI mai devreme decât era planificat din cauza unei scurgeri de informații. Jocul va fi lansat în 2025.

 

Compania Rockstar Games a publicat primul trailer pentru viitorul joc „Grand Theft Auto VI”. Dezvoltatorii au fost nevoiți să lanseze clipul mai devreme decât era prevăzut, deoarece video-ul a fost deja scurs pe internet și s-a răspândit pe diverse platforme.

Trailerul nostru a ajuns pe internet, așa că vă rugăm să vizionați originalul pe YouTube", se menționează în mesajul companiei pe rețelele sociale.

Clipul a confirmat informația anterioară că în seria GTA va apărea pentru prima dată un protagonist feminin. În primele 1,5 minute ale videoclipului, spectatorul devine familiarizat cu o tânără numită Lucia, aflată în închisoare din cauza unor circumstanțe nefericite.

În plus, din trailer devine evident că acțiunea principală a GTA VI va avea loc în orașul fictiv Vice City, o referire la partea cu același nume a seriei, lansată în 2002.

La finalul videoclipului se anunță că premiera jocului va avea loc în 2025 - la 12 ani după lansarea părții anterioare, GTA V. Rockstar Games nu a dezvăluit încă o dată exactă de lansare.

În 2022, Bloomberg, cu referire la unele surse anonime, a relatat că pentru prima dată în cei 25 de ani de istorie a francizei, fanii vor avea ocazia să joace nu doar cu un protagonist masculin, ci și cu un personaj feminin. Se spunea că aceasta va fi o membră a unui cartel de droguri care plănuiește să se răzbune pentru moartea părinților săi.

În procesul de creare a personajelor din GTA VI, creatorii s-au inspirat din povestea lui Clyde Barrow și Bonnie Parker - tâlhari de bănci care au acționat în SUA în anii 1930.

Scurgerea trailerului pe internet nu este prima pierdere de informații cu care s-au confruntat dezvoltatorii noii părți „Grand Theft Auto”. În septembrie 2022, hackerii au obținut și au publicat pe internet câteva zeci de videoclipuri ale unei versiuni de început a GTA VI, precum și capturi de ecran și mii de linii de cod sursă ale programului. Pe lângă informațiile despre personajul feminin din joc, informațiile scurse au oferit o idee despre harta jocului, incluzând locații precum Liberty State, Carcer City, Vice City, Cotton Mouth, iar în prolog, jucătorii vor călători în America de Sud. Pentru a termina campania principală, jucătorilor le vor trebui în medie 75 de ore.

Trimiteți un comentariu

Mai nouă Mai veche