Jucătorii „Call of Duty” care folosesc serviciul „NVIDIA GeForce NOW” au început să fie blocați.

Imagine: callofduty.com

Utilizatorii serviciului de jocuri în cloud „NVIDIA GeForce NOW” s-au confruntat cu o eroare necunoscută, prin care jucătorii de „Call of Duty” au început să fie blocați. Se pare că sistemul de joc interpretează greșit folosirea platformei de gaming în cloud și este considerată în joc ca o formă de trișare (cheating), relatează VideoCardz.com.

Recent „NVIDIA” a anunțat că, în decursul lunii decembrie, biblioteca „GeForce NOW” va fi îmbogățită cu 65 de jocuri noi. Această platformă le oferă utilizatorilor posibilitatea de a rula jocurile pe care le au deja. Prin urmare, cei care au în colecția lor jocuri precum „Call of Duty: Modern Warfare 2”, „... Modern Warfare 3” sau „... Warzone”, teoretic, ar putea să le ruleze prin serviciul NVIDIA. Cu toate acestea, în practică, acest lucru nu este recomandat din cauza posibilității de blocare.

Din cauza unui conflict de licență dintre NVIDIA și „Activision”, platforma „GeForce NOW” a pierdut accesul la toate jocurile „Activision Blizzard ” în 2020. În prezent, serviciul își restructurează treptat selecția de jocuri, adăugând săptămânal noi titluri. Anterior, NVIDIA a anunțat că în „GeForce NOW” vor fi disponibile jocurile incluse în biblioteca abonamentului „PC Game Pass”.  După ce Microsoft a finalizat achiziția Activision Blizzard, jocurile editurii ar putea apărea în curând în catalogul Game Pass, dar până atunci, ele pot fi accesate prin NVIDIA GeForce NOW, ceea ce ar putea fi un avantaj pentru platforma de streaming.

Este important de menționat că serviciul anti-cheat al Call of Duty: Modern Warfare 3 „nu prietenește” doar cu platforma de gaming în cloud „NVIDIA”, ci și cu consolele portabile, inclusiv „ASUS ROG Ally”, care este considerată o formă de cheating. Jocul pe dispozitivul respectiv este lansat printr-o aplicație suplimentară. Se pare că un mecanism similar se activează și în cazul „NVIDIA GeForce NOW”.

Trimiteți un comentariu

Mai nouă Mai veche