CityZEN de la Allview Auto - un vehicul electric compact, care poate fi condus de la 16 ani se lansează în România

Sursa: www.allview-auto.ro
Visual Fan, o companie românească renumită pentru electronicele sale sub brandul „Allview” a prezentat un nou vehicul electric. O mașină de dimensiuni reduse, care va fi produsă în China și va fi comercializată prin divizia „Allview Auto”.


Allview CityZEN
are o autonomie de 170 km și este conceput pentru traficul urban și călătoriile scurte extraurbane. Potrivit Allview Auto, acest vehicul poate fi condus începând de la vârsta de 16 ani, încadrându-se în categoriile B1. Este dotat cu un sistem de camere cu vedere panoramică de 360 de grade, amplasate în oglinzile retrovizoare, ceea ce facilitează procesul de parcare.

Caroseria sa robustă, este construită din oțel extrem de rigid și asigură o structură solidă, iar grinzile de oțel anticoliziune față-spate și întăriturile ușilor contribuie la siguranța și confortul în timpul călătoriilor.

Deși are dimensiuni reduse, CityZEN oferă spațiu suficient pentru necesitățile zilnice, având o capacitate a portbagajului de 816 L. Două ecrane de 10.25 inch fiecare permit conducătorului auto să aibă control sporit asupra mediului autovehiculului, gestionând eficient informațiile necesare, de la conținutul multimedia la vizualizarea panoramică sau reglarea aerului condiționat.

Automobilul are două moduri de conducere, DRIVE și SPORT. Acesta poate atinge viteze de până la 90 km/h, oferind astfel o experiență versatilă și plăcută în utilizarea sa zilnică.

Cu un preț de 7990 de euro, după aplicarea tuturor subvențiilor Rabla Plus, vehiculul „Allview CityZEN”, este în primul rând un vehicul dedicat mobilității urbane. Prețul fără programul Rabla Plus pornește de la 15.980 EURO. Acest automobil este rezultatul unei colaborări cu un partener chinez și a fost adaptat special pentru cerințele piețelor din România și Europa.

Versiunea chineză a automobilului este „BAW Yuanbao”. Prețul unui astfel de automobil în China pornește de la 6900 USD. În martie 2023 acest automobil se vindea la un preț de 5400 USD.



Trimiteți un comentariu

Mai nouă Mai veche