Ce spun organizatorii show-ului „Dan Bălan-Christmas Magic 2024” despre prestația artistului ?

Dan Bălan a oferit un concert de neuitat în Ajunul Crăciunului, la Chișinău. Show-ul „Dan Bălan-Christmas Magic 2024” a fost o adevărată sărbătoare pentru fanii artistului, care au apreciat energia și talentul său. Cu toate acestea, unii au avut și critici la adresa lui Dan Bălan, susținând că acesta a avut un comportament ciudat pe scenă și că ar fi fost  sub influența alcoolului sau a drogurilor.

RB Agency, organizatorii concertului de la Arena Chișinău, au ținut să clarifice situația și să îl apere pe artist de acuzațiile nefondate.

Organizatorii susțin că Dan Bălan a muncit din greu pentru a pregăti acest concert și a avut grijă de toate detaliile tehnice și artistice. A creat întreaga scenografie, a scris scenariul evenimentului și a supervizat sonorizarea, iluminatul și proiecțiile. În plus, a petrecut noaptea dinaintea concertului decorând scena și făcând ultimele ajustări. A fost un efort uriaș, care i-a epuizat resursele fizice și emoționale. Dan Bălan este un profesionist desăvârșit și nu ar face niciodată ceva care să îi dezamăgească pe fanii săi!

Echipa noastră a dedicat săptămâni întregi pentru a realiza acest eveniment sub îndrumarea meticuloasă a unui artist perfecționist precum Dan Bălan.Dan Bălan a fost implicat complet în proiect, personal ocupându-se de compoziția scenei, scenariul evenimentului și de alte aspecte artistice. Menționăm și faptul că în noaptea dinaintea concertului Dan Bălan a fost implicat în decorarea scenei, fiind necesară o serie de modificări de ultim moment, iar orele dinaintea concertului le-a dedicat pregătirii producției (sonorizare, show-ul de lumini și vizual). Pe fondul unei oboseli extreme, e posibil ca anumite momente în care artistul a vorbit cu publicul să fi fost interpretate într-un mod particular, dar întreaga reprezentație artistică a fost excepțională” au declarat organizatorii concertului pentru jurnal.md
Reiterăm faptul că arta este subiectivă, fiecare artist o exprimă în mod unic, dar noi susținem diversitatea artistică.”, au precizat organizatorii.

Evenimentul a fost umbrit de suspiciuni și nemulțumiri exprimate de către spectatori pe rețelele sociale, care au afirmat că artistul ar fi fost într-o stare de ebrietate în momentul în care a urcat pe scenă.


Trimiteți un comentariu

Mai nouă Mai veche