Xiaomi lansează versiunea globală a prizei inteligente Smart Plug 2 Wi-Fi

Xiaomi pregătește lansarea prizei inteligente „Smart Plug 2 Wi-Fi” pe piața internațională. Aceasta permite transformarea aproape oricărui dispozitiv electronic într-un element al casei inteligente, fie că este vorba de o lampă de birou sau de un încălzitor. În plus, priza este compatibilă cu Google Home și Google Assistant și are funcția de monitorizare a consumului de energie.

Cu ajutorul aplicației mobile, se poate seta ora de pornire și oprire a dispozitivului, precum și vizualiza statistica consumului de energie. Priza inteligentă este protejată împotriva suprasarcinii și supraîncălzirii. Dacă detectează probleme, va opri alimentarea cu energie și va trimite o notificare pe smartphone-ul utilizatorului. Pentru integrarea în ecosistemul casei inteligente, aparatul folosește module Wi-Fi (2,4 GHz) și Bluetooth 5.0.

Dimensiunile carcasei Xiaomi Smart Plug 2 Wi-Fi, fabricată din plastic ignifug, sunt de 74 x 52 x 76,6 mm, iar greutatea este de 110 grame. Prețul dispozitivului în regiunea europeană va fi de €20, data începerii vânzării urmează a fi anunțată de producător mai târziu.


Trimiteți un comentariu

Mai nouă Mai veche