Ubisoft oferă gratuit și pe termen nelimitat jocul „Assassin's Creed Syndicate” (Giveaway)

Sursa: register.ubisoft.com/acsyndicate/en-GB

Dacă sunteți pasionați de jocurile video și de istorie, nu ratați ocazia de a descărca gratuit „Assassin's Creed Syndicate”, unul dintre cele mai apreciate titluri din seria Ubisoft. Acesta vă invită să explorați Londra victoriană și să participați la o intrigă plină de acțiune și suspans, unde veți putea explora orașul, lupta cu bandele rivale și schimba istoria.

Astfel, cu ocazia celei de-a opta aniversări a lansării jocului Assassin's Creed Syndicate, oricine dorește poate descărca versiunea pentru PC a acestei aventuri istorice. Această ofertă este valabilă până pe 6 decembrie și se va încheia la ora 15:00 (ora locală). 
Link: Descarcă gratuit Assassin's Creed Syndicate

Jocul Assassin's Creed Syndicate a fost lansat la data de 23 octombrie 2015, fiind ultimul din seria anuală, deoarece Ubisoft a anunțat că va lua o pauză în 2016 pentru a se concentra pe calitatea și inovația jocurilor viitoare. Motivul acestei decizii a fost reacția negativă a fanilor și a criticilor la Assassin's Creed Unity, care a avut multe probleme tehnice și de design. Astfel, în 2016, nu am avut parte de o nouă aventură în conflictul dintre asasini și templieri.

Trimiteți un comentariu

Mai nouă Mai veche