Telefoanele Samsung vor putea traduce în timp real conversațiile telefonice folosind „Galaxy AI”

Sursa: news.samsung.com

Într-o mișcare îndrăzneață către viitor, Samsung anunță lansarea „Galaxy AI”, o platformă de inteligență artificială care promite să schimbe modul în care interacționăm cu tehnologia mobilă, prin adăugarea de inteligență artificială (IA) la experiența mobilă. Această inovație vine în contextul în care telefoanele inteligente au devenit indispensabile în viața de zi cu zi, iar acum, inteligența artificială se pregătește să aducă beneficii semnificative.

Samsung aduce cu sine o promisiune unică: „capacitatea de a pune puterea AI-ului în palmă”. Această tehnologie, cunoscută sub numele de „Galaxy AI”, este concepută pentru a împuternici toți utilizatorii, cu funcții care acoperă comunicarea fără bariere, productivitatea simplificată și creativitatea nelimitată. 

Experiența mobilă „Galaxy AI” este una cuprinzătoare, alimentată atât de AI-ul de pe dispozitiv, dezvoltat de Samsung, cât și de AI-ul bazat pe cloud, activat printr-o colaborare deschisă cu lideri din industrie care împărtășesc aceeași viziune. 

Un exemplu al beneficiilor aduse de Galaxy AI este funcția „AI Live Translate Call”, care va oferi în curând utilizatorilor un traducător personal în timp real atunci când este nevoie de el. Această funcție este integrată în apelurile telefonice native, eliminând necesitatea folosirii de aplicații terțe. Traducerile „audio” în „text” vor apărea în timp real în timpul conversațiilor, făcând astfel comunicația cu cei care vorbesc o altă limbă la fel de simplă ca și activarea subtitrărilor atunci când privim un video pe youtube. Și, pentru a asigura confidențialitatea, Galaxy AI funcționează pe dispozitiv, astfel încât convorbirile private rămân întotdeauna pe telefonul tău.

Anterior, Samsung a prezentat modelul de inteligenţă artificială „Gauss AI”, capabil să genereze text, cod de program şi imagini.

Trimiteți un comentariu

Mai nouă Mai veche