Surse: actualizările pentru GTA Online vor încetini. Când va fi lansat „Grand Theft Auto VI” (GTA 6)

 

Studioul Rockstar Games a confirmat miercuri că va începe promovarea noii părți a Grand Theft Auto în luna următoare.

Suntem foarte bucuroși să vă anunțăm că la începutul lunii decembrie vom lansa primul trailer al următorului joc Grand Theft Auto. Așteptăm cu nerăbdare următorii ani, în care vom împărtăși toate detaliile cu voi”, a scris Sam Houser, cofondator și președinte al companiei Rockstar Games, într-o declarație oficială către fanii jocului.

Conform informațiilor oferite de Bloomberg, acțiunea din Grand Theft Auto VI va avea loc într-o versiune fictivă a orașului Miami, iar protagoniștii jocului vor fi un bărbat și o femeie. Această informație fusese deja confirmată în scurgeri majore anterior.

Clipul de promovare al jocului va fi legat de cea de-a 25-a aniversare a Rockstar. La scurt timp după anunțul primului trailer, informațiile au început să curgă din partea insiderilor. Aceștia susțin că jocul nu va fi lansat în 2024.

Potrivit contului „Rockstar Universe”, specializat în informații din interior despre jocurile studioului, „Grand Theft Auto VI” nu va fi lansat anul viitor. Se menționează că „inițial lansarea era planificată pentru anul 2024, dar ulterior s-a decis să se amâne, astfel lansarea jocului este programată pentru prima jumătatea anului 2025.

Cu toate acestea, Rockstar începe să lucreze la campania de marketing: se spune că în luna trecută cofondatorul Rockstar, Sam Houser, s-a întâlnit cu o agenție de publicitate din New York și a discutat despre achiziționarea unui număr mare de spații publicitare exterioare. Se presupune că acestea vor începe să apară în întreaga lume la sfârșitul lunii decembrie. Și, în final, insiderii au dezvăluit o veste destul de logică: actualizările pentru GTA Online vor încetini. Atenția va trece treptat către „GTA VI.”

Trebuie menționat că niciun alt joc video nu a stârnit atât de mult entuziasm printre fani și investitori ca Grand Theft Auto VI. Se așteaptă ca noutatea să devină unul dintre cele mai semnificative lansări de jocuri. Versiunea anterioară a francizei, „Grand Theft Auto V”, a fost vândută în peste 185 de milioane de exemplare și rămâne al doilea cel mai bine vândut joc video din toate timpurile, după Minecraft. GTA V a fost anunțat în 2011 și lansat în 2013. Jocul Rămâne popular și după 10 ani de la lansare.

Trimiteți un comentariu

Mai nouă Mai veche