HUAWEI a prezentat automobilul electric, Luxeed S7, La fel a prezentat și funcția de parcare autonomă. (Video)

În China a avut loc prezentarea noului automobil electric „Luxeed S7”, dezvoltat prin eforturi comune ale companiilor Chery și HUAWEI. În cadrul evenimentului, directorul general al Diviziei de Consum HUAWEI, Yu Chengdong, a prezentat funcția de parcare autonomă.

În timpul prezentării noii funcții, a fost demonstrat cum șoferul, ținând în mână un HUAWEI Mate 60 Pro, iese din mașină într-o parcare subterană și activează modul de parcare autonomă. Mașina electrică se deplasează autonom prin labirintul de mașini în căutarea unui loc potrivit, unde se parchează cu grijă și precizie în marșarier. În timpul acestui proces, oamenii și alte mașini circulă prin parcarea subterană, dar sistemul autopilot recunoaște și reacționează corespunzător. Puteți vedea videoclipul cu demonstrația funcției de parcare autonomă pe rețeaua socială BiliBili.

Este demn de menționat că HUAWEI a inclus și funcția de chemare a mașinii, unde este suficient să apeși doar un buton în aplicația de pe smartphone pentru ca mașina electrică să vină singură la proprietar. 


Dacă Chery a fost responsabilă pentru componenta hardware, atunci HUAWEI a furnizat „creierul” acestui automobil electric, sub formă de procesoare și sistemul de operare HarmonyOS 4, care gestionează vehiculul.

Trimiteți un comentariu

Mai nouă Mai veche