Halloween în Dubai: Un spectacol special cu drone a luminat cerul lângă Burj Khalifa (Video)

Burj Khalifa și locuitorii Dubaiului au găzduit festivitățile de „Halloween 2023” într-un mod impresionant cu un spectacol special de drone.

Halloween-ul, care se sărbătorește anual pe 31 octombrie, are loc în ajunul „Zilei Tuturor Sfinților” sau a Zilei Tuturor Sufletelor. Este un festival nereligios, care este celebrat în special în America de Nord și Europa.

În ajunul de Halloween, rezidenții, dar și turiștii din Dubai, au avut ocazia să asiste la un spectacol uimitor de drone, care a fost organizat de grupul Geoscan.

Grupul Geoscan, conform site-ului lor web, este un producător rus de vehicule aeriene fără pilot (UAV). Ei dezvoltă, de asemenea, software pentru procesarea datelor fotogrametrice și pentru vizualizarea datelor tridimensionale.

Videoclipul, care a devenit viral, a fost postat pe rețelele sociale. Videoclipul arată drone sub forma unui schelet, care par să se lipească de Burj Khalifa.


Clipul video a devenit viral și pe platforma de microblogging X, fostul Twitter.

Halloween-ul, cunoscut și ca sezonul înfricoșător, este asociat de obicei cu activități distractive, inclusiv farse, măști, costume, petreceri, etc.

Trimiteți un comentariu

Mai nouă Mai veche