Google a lansat domeniul de nivel superior „.ing” prețul adreselor ajunge până la 130.000 de dolari pe a

Compania Google a lansat un nou și interesant domeniu de nivel superior: „.ing”. Se poate presupune că afacerile și diferitele organizații vor fi interesate de noul domeniu datorită faptului că este un sufix comun în limba engleză. Un anumit magazin ar putea folosi, de exemplu, domeniul buy.ing sau market.ing.

Acum, companiile și utilizatorii pot rezerva în avans domenii „.ing” în cadrul perioadei de acces timpuriu de la Google, plătind o „taxă unică suplimentară”, așa cum a scris Christina Yeh de la Google în blogul ei. Această taxă va scădea zilnic până pe 5 decembrie, în acea zi, domeniile „.ing” vor deveni disponibile publicului larg.

Utilizatorii The Verge au reușit să obțină combinații amuzante, introducând diferite cuvinte în căutarea de domenii a platformei GoDaddy, pentru a vedea ce domenii „.ing” sunt disponibile pentru cumpărare. Unele cuvinte comune cu sufixul „ing” sunt foarte scumpe: înregistrarea adreselor think.ing (a gândi) și buy.ing (a cumpăra) costă 38.999,99 dolari și 129.999,99 dolari pe an, respectiv. 

Dar dacă doriți, puteți găsi și câteva opțiuni mai accesibile. De exemplu, altfel.ing costă doar 20 de dolari pe an.

Registrul Google lucrează și la domeniul de nivel superior „.meme, conform unui anunț al companiei din august. În prezent, „.meme” are o perioadă limitată de înregistrare. Accesul timpuriu la .meme se va deschide pe 28 noiembrie, iar domeniul va fi disponibil pentru înregistrare oricui începând cu 5 decembrie.

Trimiteți un comentariu

Mai nouă Mai veche