Elon Musk a înjurat agențiile de publicitate care refuză să posteze reclame pe rețeaua socială „X”

Într-un interviu acordat postului de televiziune CNBC, Elon Musk a vorbit fără menajamente despre reacția agențiilor publicitare în privința rețelei sociale „X” (fostă Twitter) ca urmare la presupusele sale declarații antisemite. Mai multe companii au renunțat de a se promova pe platforma „X” din cauza unui like pe care Musk l-a dat la o postare controversată.

Elon Musk a răspuns întrebării moderatorului despre cum face față criticii rețelei X cu următoarele cuvinte:
Ce credeți că va rezulta din acest boicot publicitar? Va ruina compania. Bine, nu mai faceți reclamă la nimic. Cineva încearcă să mă amenințe? Să mă amenințe cu bani? Du-te dracului, înțelegi? Bob (Se presupune că Bob este CEO-ul Disney, Bob Iger - n. red.), ești în sală? Parcă da. Du-te dracu' ”.

Elon Musk a vizat în special corporațiile precum IBM, Apple, Disney, precum și studiourile de film Warner Bros., Sony Pictures, Paramount și Lionsgate.

La jumătatea lunii noiembrie, Elon Musk a apreciat o postare în care autorul afirma că „comunitățile evreiești răspândesc exact acel tip de ură dialectică împotriva albilor pe care pretind că vor să îi împiedice pe ceilalți să o folosească împotriva lor”.

Mass-media l-a acuzat pe miliardar de antisemitism, iar agențiile publicitare au anulat contractele.

Trimiteți un comentariu

Mai nouă Mai veche