Anticheat-ul Ricochet în Call of Duty a învățat să ia parașuta de la jucătorii care folosesc programe de cheat și să-i arunce de la o înălțime de 3 km.


 Echipa de dezvoltare a anticheat-ului „Ricochet a dezvăluit noi metode de combatere a jucătorilor neloiali, implementate deja în versiunea lansată pe 10 noiembrie, a jocului „Call of Duty: Modern Warfare 3”. Noua măsură a primit numele de „Splat” și este activă în versiunea curentă a Call of Duty: Warzone, putând, în cazul detectării unui jucător care folosește cheat-uri, să îi ia accidental parașuta în timpul coborârii pe hartă.

Astfel, dacă sistemul detectează un jucător care folosește cheat-uri după aterizare, „Splat” îi va regla viteza, transformând o simplă săritură cu parașuta într-o cădere de la o înălțime de trei kilometri, cu un sfârșit letal garantat. „Splat” va funcționa alături de funcțiile deja existente ("Shield Damage", "Camouflage", "Disarm", "Hallucinations") în modul multiplayer al Modern Warfare 3 și Call of Duty: Warzone.

De asemenea, dezvoltatorii Ricochet au implementat în arsenalul lor și învățarea automată. Inteligența artificială ajută la prezicerea comportamentului, identificarea și eliminarea jucătorilor care folosesc cheat-uri, dar nu emite automat blocări. Învățarea automată contribuie, de asemenea, la accelerarea analizei materialelor video: într-o zi, o persoană poate viziona până la 700 de reluări, în timp ce un PC cu modelul activ poate analiza până la o mie (numărul crește în progresie geometrică dacă sunt conectate mai multe PC-uri).

Call of Duty: Modern Warfare 3 a fost lansat pe PC, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X și S. Înaintea lansării sale, echipa Ricochet a blocat peste 80.000 de conturi în Warzone și Modern Warfare 2.

Trimiteți un comentariu

Mai nouă Mai veche