Un influencer a aruncat un milion de dolari dintr-un elicopter peste un câmp din Cehia

Prezentatorul și influencerul ceh, Kamil Bartoszek, cunoscut sub numele de Kazma a creat un spectacol neobișnuit în orașul Lysá nad Labem, în apropiere de Praga. Duminică, 22 octombrie, el a aruncat un milion de dolari dintr-un elicopter peste un câmp, în fața a câteva mii de spectatori.

(vezi momentul 1:03:35)

Kamil Bartoszek, în vârstă de 38 de ani, este un producător și influencer celebru în Cehia. Inițial, el plănuise ca milionul de dolari să fie câștigat de un singur participant care ar fi reușit să ghicească un cod din filmul său „Onemanshow: The Movie”. Însă, cum nimeni nu a reușit asta, el și echipa sa au venit cu un plan B: să împartă banii în numerar la întâmplare. Dar nu au făcut-o într-un mod obișnuit. Au folosit un elicopter pentru a arunca banii din aer!.

Fiecare bancnotă de un dolar avea atașat un cod QR, care îi îndruma pe cei care îl găseau către platforma Donio, un site de donații caritabile. 

Spectacolul a stârnit controverse, unii criticând ideea de a arunca bani în aer, în timp ce alții au lăudat gestul lui Kazma de a face o faptă bună.

Trimiteți un comentariu

Mai nouă Mai veche