Tesla a anunțat că va începe în curând livrările camionetei electrice Cybertruck

Tesla a anunțat că va începe în curând livrările camionetei electrice Cybertruck, după ani de așteptare și amânări repetate.  Cei care vor să-și ia o mașină futuristă trebuie să aștepte destul de mult, cu excepția cazului în care planurile corporației se schimbă din nou.

Cybertruck” este un vehicul electric cu o formă unică, care promite să ofere performanțe ridicate și o autonomie impresionantă. Tesla a prezentat pentru prima dată Cybertruck-ul în 2019, dar a întâmpinat dificultăți în producerea lui. Inițial, compania plănuia să înceapă livrările la sfârșitul anului 2021, dar a fost nevoită să le amâne de mai multe ori.

În timpul prezentării raportului privind veniturile din al treilea trimestru din 2023, care a arătat că veniturile companiei din exploatare și venitul net au scăzut cu 52% și, respectiv, 44%, de la an la an, Tesla a anunțat că a început producția pilot a Cybertruck-ului la gigafabrica sa din Texas și că va începe livrările pe 30 noiembrie 2023.

Cu toate acestea, nu toată lumea va putea primi mașina imediat. Potrivit lui Elon Musk, fondatorul și CEO-ul Tesla, compania are peste un milion de precomenzi pentru Cybertruck, dar poate produce doar 125.000 de unități pe an. El a spus că speră să dubleze capacitatea de producție până în 2025.

Dacă sunteți interesați să cumpărați un Cybertruck, puteți plasa o precomandă pe site-ul Tesla, plătind un depozit de 100 de dolari. Prețul de bază al mașinii este estimat la 39.900 de dolari, dar poate varia în funcție de opțiunile pe care le alegeți. De exemplu, puteți opta pentru o versiune cu tracțiune integrală sau cu trei motoare electrice. De asemenea, puteți adăuga accesorii precum un panou solar sau un ATV electric.

Tesla Cybertruck este o mașină care vrea să revoluționeze piața vehiculelor electrice și să atragă clienți care caută o alternativă la camionetele tradiționale. Dar va reuși să își respecte promisiunile și să livreze mașina la timp? Rămâne de văzut.

Trimiteți un comentariu

Mai nouă Mai veche