Elon Musk intenționează să revoluționeze Twitter: Concurență Pentru YouTube, LinkedIn și Bănci

 

Se pare că Elon Musk avansează consecvent către obiectivul său de a transforma „X” (Twitter) într-o aplicație universală pentru tot. Miliardarul a vorbit despre următoarele schimbări majore în rețeaua socială: în special, a menționat competiția cu YouTube și LinkedIn, precum și înlocuirea completă a băncilor tradiționale.

Cu ocazia aniversării achiziționării Twitter, Elon Musk a organizat o întâlnire cu angajații, în cadrul căreia, împreună cu noul director general al companiei, Linda Yaccarino, a rezumat munca desfășurată și a discutat planurile viitoare de dezvoltare a serviciului. Și trebuie să spunem că planurile proprietarului Tesla și SpaceX sunt cel puțin „cosmice”.

În timpul întâlnirii s-a menționat că „X” va concura cu cel mai popular serviciu de găzduire video din lume, YouTube, și cu platforma principală pentru căutarea și stabilirea contactelor de afaceri, LinkedIn. Musk nu a intrat în detalii, dar merită menționat că recent a transmis în direct pe X jocul său Diablo IV, deci platforma poate concura pe viitor și cu Twitch.

Musk a declarat, de asemenea, că până la sfârșitul anului viitor intenționează să transforme X în „centrul lumii financiare”. Astfel, dorește ca tot ce ține de bani să se desfășoare exact pe platforma sa. Acest lucru poate include transferuri de bani, achiziții, tranzacții cu valori mobiliare, etc. Potrivit planului său, oamenii nu vor mai avea nevoie de conturi bancare tradiționale.

Se pare că Musk a dorit să creeze o platformă financiară acum mulți ani. „Foaia de parcurs pentru PayPal a fost scris de mine și David Sacks (unul dintre investitorii PayPal) efectiv în iulie 2000”, a declarat Musk în timpul convorbirii telefonice cu angajații rețelei sociale X. „Și dintr-un motiv oarecare, PayPal, devenind eBay, nu doar că nu a implementat restul listei, dar a renunțat efectiv la mai multe funcții cheie, ceea ce e pur și simplu absurd. Așadar, PayPal este, de fapt, un produs mai puțin perfect decât cel pe care l-am conceput în iulie 2000, adică acum 23 de ani”.

Trimiteți un comentariu

Mai nouă Mai veche