Meta a prezentat ochelarii smart „Ray-Ban Meta Smart Glasses”


În cadrul evenimentului „Connect” de miercuri, compania Meta a prezentat a doua generație de ochelari inteligenți numită „Ray-Ban Meta Smart Glasses”, care diferă de versiunea anterioară a Ray-Ban Stories cu o cameră mai puternică de 12 megapixeli, difuzoare actualizate și o nouă versiune cadru „Headliner”.


Difuzoarele încorporate
vă permit să utilizați ochelarii inteligenți ca căști. Potrivit companiei, deși noile boxe sunt cu 50% mai puternice decât modelul anterior, sunetul pe care îl produc va fi auzit doar de către utilizator. La rândul său, utilizatorul va putea auzi și sunetele din jur. Dispozitivul este dotat, de asemenea, cu cinci microfoane pentru o mai bună comunicare vocală și capabilități de înregistrare audio.

Camera de 12 megapixeli este situată în partea dreaptă a cadrului ochelarilor inteligenți, iar indicatorul LED este în stânga. Se aprinde de fiecare dată când utilizatorul face o fotografie sau un videoclip, notificând pe alții că filmarea are loc. Camera acceptă înregistrare video la rezoluție 1080p. Ochelarii pot fi folosiți și pentru a transmite live pe rețelele sociale Facebook sau Instagram.

Carcasa de încărcare actualizată pentru ochelarii inteligenți arată acum aproape exact ca husa de protecție clasică Ray-Ban. Singura diferență este că are un indicator LED care indică încărcarea și un port USB-C. Meta a spus că bateria ochelarilor inteligenți durează aproximativ șase ore de utilizare mixtă (sau până la patru ore dacă transmiteți în direct). Capacitatea bateriei carcasei este suficientă pentru încărcarea de opt ori a ochelarilor.

Noii ochelari inteligenți de la Meta și Ray-Ban se bazează pe procesorul Qualcomm Snapdragon AR1 Gen 1. Capacitatea memoriei flash pentru stocarea conținutului este de 32 GB.

Ochelarii Inteligenți Ray-Ban Meta sunt disponibili pentru precomandă acum și vor fi livrați începând cu 17 octombrie, prețul inițial fiind de 299 USD.



Trimiteți un comentariu

Mai nouă Mai veche