A fost lansat trailerul pentru filmul „The Creator”, un film de acțiune despre războiul dintre oameni și AI.

 


Un film nou care explorează tema conflictului dintre omenire și inteligența artificială va fi lansat în curând. Se numește „The Creator” și este un film de acțiune plin de suspans și efecte speciale. Trailerul a fost publicat pe YouTube și a strâns deja peste 150 mii de vizualizări în doar 15 ore. 

Pe fondul unui viitor război apocaliptic între rasa umană și forțele inteligenței artificiale, Joshua, un fost agent înrăit al forțelor speciale, îndurerat de dispariția soției sale, este recrutat pentru a-l vâna și ucide pe Creator, arhitectul evaziv al inteligenței artificiale avansate care a dezvoltat o armă misterioasă cu puterea de a pune capăt războiului - și omenirii însăși.


În rolulrile principale îi vedem pe John David Washington, Gemma Chan și Ken Watanabe.

Regizorul filmului este Gareth Edwards care a mai realizat filme precum: Rogue One: O poveste Star Wars (2016), Godzilla (2014)...

Filmul „The Creator” promite să fie o experiență cinematografică de neuitat, care ne va face să ne întrebăm despre viitorul nostru în raport cu tehnologia. Premiera filmului va avea loc pe data de 29 septembrie 2023.

Trimiteți un comentariu

Mai nouă Mai veche