Ubisoft a prezentat gameplay-ul mobil Assassin's Creed Jade

 
De data aceasta va trebui să alergi pe acoperișurile din China antică.

Ubisoft a prezentat gameplay-ul mobil Assassin's Creed Jade, un nou joc din franciza populară de acțiune și aventură. Jocul este inspirat de cultura și istoria Chinei și îi pune pe jucători în rolul unui asasin care luptă împotriva tiraniei imperiale a dinastiei Ming.

 Jocul este optimizat pentru dispozitivele mobile și are o grafică impresionantă și o coloană sonoră autentică.  Gameplay-ul mobil Assassin's Creed Jade va avea toate elementele familiare ale seriei - inclusiv parkour, stealth și open world. Data de lansare nu a fost anunțată, dar se presupune că jocul va fi lansat în prima jumătate a anului 2024 și va fi disponibil pentru Android și iOS.

Jocul promite o experiență imersivă, cu o grafică impresionantă, un sistem de luptă fluid și variat, o poveste captivantă și multe elemente de explorare și personalizare.
 Ubisoft a declarat că jocul va beneficia de actualizări regulate, care vor aduce noi misiuni, personaje, arme și locații. Assassin's Creed Jade este un joc pe care fanii francizei nu trebuie să-l rateze, dar și o oportunitate pentru cei care nu au jucat niciodată un titlu Assassin's Creed să se familiarizeze cu universul fascinant al asasinilor.
Jocul va fi gratuit, dar cu opțiunea de a cumpăra elemente sau avantaje în joc.



Trimiteți un comentariu

Mai nouă Mai veche